Najnovšie recenzie zo sekcie Zobcové flauty
Yamaha je overená značka hudobných nástrojov a ani táto flauta nesklamala. Má veľmi peknú farbu tónu (na plastový produkt). Jediný nedostatok je veľmi odsunutá (posunutá vyššie) štvrtá dierka (ukazovák pravej ruky) oproti ostatným, takže sa s ňou treba zohrať. Aj napriek tomu rozhodne odporúčam.
Všade na internete je Haka séria prezentovaná ako niečo úžasné a iné. V porovnaní s Yamahou má flauta inú farbu tónu, ale nepovedal by som, že kvalitnejšiu. Na oboch (Aulos/Yamaha) sa hrá ľahko a každému môže vyhovovať niečo iné. Flautu som si vybral na porovnanie k mojej Yamahe (YRS-402B) a preto som zvolil tento lacnejší variant (703B) a nie drahší - s imitáciou dreva (703BW). Je možné, že drahší model má výrazne krajšiu farbu a hrá sa na ňom ľahšie, ale tento lacnejší by som oproti Yamahe neodporúčal. Ale ako prvá/jediná flauta je veľmi postačujúca a dobrá.
This has a beautiful sound for the price. It is well made, beautiful wood grain and has a lovely sound.
- Dobre spracované
- dobrá cena
samozrejme to nie je nejaká profi flauta, ale nakoľko to bol darček k nákupu, nemám výhrady. na jednoduchú hru stačí
- na plast (ekoplast) príjemný plný zvuk
- dobre chytá nízke polohy
- plný, melancholický zvuk
- pre začiatočníka ideálna
- už po kratšom hraní sa nahromadí kondenz v úzkom náustku a flauta stráca tón - pomôže preliať rozriedeným prostriedkom na riady a nechať voľne uschnúť, takže sa nič neželane nezachytáva
*zatiaľ hraná iba v nízkych, stredných polohách - spokojnosť
- kratšia oproti "klasike" - určená pre detské prsty alebo "zberateľa"
- dobre chytá spodné polohy
- svieži, píšťalkovitý zvuk
- otázna kombinovateľnosť pri spoločnej hre s inými "dospeláckymi" typmi sopránovej flauty, môže byť problém s doladením (je predsalen kratšia)
- vysoké polohy problematickejšie
*je určená ako zberateľský kus (darček), takže nie je hraná (hodnotenie vychádza z kratučkého preskúšania)
*zvuk / tón je svieži (plastový), ale nie rušivý, flauta ľahučká (plast), v nízkych a stredných polohách zatiaľ ladí.
*oproti altovej yamahe YRA 402 B vyrobenej z ecodear plastu (táto je o niečo ťažšia, no stále ľahká) chytá YRA 302 BIII horšie / ťažšie spodné tóny (f1, g1, a1) (YRA 402 B - ecodear má skutočne o čosi "plnší", zádumčivejší, "drevenejší" zvuk a výborne chytá práve spodné tóny).
*vysoké polohy zatiaľ neviem posúdiť (ecodear sopránová flauta YRS 402 B v tých úplne najvyšších polohách neladí, nízke však chytá rovnako ľahko ako altová ecodear)
*nevýhoda - po krátkom hraní "zachrípne" - upchá sa náustok kondenzom (pomôcka pre plast - pri údržbe preliať dostatočne rozriedeným prostriedkom na riad a nechať voľne uschnúť)
- Tovar splnil ucel
- Nezistene
Odporucene dalsim osobam
Je to kus plastu, ktorý prinesie potešenie. Najmä susedom. ;)
Je to kus plastu, ktorý prinesie potešenie. Najmä susedom. ;)
- Krásny zvuk,takmer ako drevo,výšky,hĺbky ...
- výborný zvuk a príjemný na dotyk
Skvely zvuk v celom rozsahu za skvelu cenu.
- Pekný zvuk, jednoduchá manipulácia...
Pekný, príjemný zvuk, ľahká manipulácia, dobrá farba....
- lacná verzia na začiatok výučby,
- málo výrazná v spodných ale i vysokých tónoch okolo g a vyššie nad notovou osnovou
- trošku ťažšie sa narážajú tóny,
- lacná verzia na začiatok výučby
- ľahká údržba
- trošku ťažšie sa narážajú tóny
lacná verzia na začiatok výučby, trošku ťažšie sa narážajú tóny, málo výrazná v spodných ale i vysokých tónoch okolo g a vyššie nad notovou osnovou
Vhodna pre deti, postacujuca pre zakaznikov
Dobrý nástroj za dobrú cenu.
Zobrazujem 141 - 160 zo 222 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...12 Ďalšie »